LinkedIn-training verwacht in jan.

Een LinkedIn-training  is voorbereid door Ingrid Thoonen (extern), staat in de wacht en kan ‘elk moment’ doorgang vinden bij minimaal vijf kandidaten. Bij interesse graag e-mail via :  bestuur@netwerkgroep45plus.nl

chris Beckert

Ik ben Duits van oorsprong. Ben op mijn twaalfde levensjaar naar nederland gekomen.Vanaf 1987 woonachtig in Nijmegen. Gestudeerd aan de universiteit, richting psychologie aldaar. Later studie maatschappelijk werk. Mijn laatste werkervaring is zzp-er website ontwikkeling en chauffeur leerlingwezen.

Geplaatst in Nieuws
1 Reactie op “LinkedIn-training verwacht in jan.
 1. Anton Peters schreef:

  Hoi,

  Bij deze meld ik me aan voor de linkedin workshop 12 maart 2018

  Vriendelijke groet,
  Anton Peters
  06 – 48605120

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*