LinkedIn-training verwacht in jan.

Een LinkedIn-training  is voorbereid door Ingrid Thoonen (extern), staat in de wacht en kan ‘elk moment’ doorgang vinden bij minimaal vijf kandidaten. Bij interesse graag e-mail via :  bestuur@netwerkgroep45plus.nl

chris Beckert

Vanaf 1987 woonachtig in Nijmegen. Gestudeerd aan de universiteit, richting psychologie aldaar. Later studie maatschappelijk werk. Mijn laatste werkervaring is zzp-er website ontwikkeling en chauffeur leerlingwezen.

Geplaatst in Nieuws
2 reacties op “LinkedIn-training verwacht in jan.
 1. Anton Peters schreef:

  Hoi,

  Bij deze meld ik me aan voor de linkedin workshop 12 maart 2018

  Vriendelijke groet,
  Anton Peters
  06 – 48605120

 2. Roel Burggraaff schreef:

  Dag,

  Wanneer is (komt) er een nieuwe Linkedin-Training
  Ik wil mij graag aanmelden voor de eerst volgende training.
  Mvg,
  Roel Burggraaff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*