Werkgevers

Werkgevers en ondernemers, wilt u nieuwe kansen in uw bedrijf met ons bespreken, bestaande functies met “Competent Talent” invullen of kennismaken met onze Netwerkgroep45Plus Nijmegen? Vul dan dit contactformulier werkgevers  in, zodat onze Bedrijven Contact Groep (BCG) contact met u kan opnemen. Wij gaan ook graag met u in gesprek over uw ideeën die u op de plank heeft liggen, omdat u daar nu niet aan toekomt vanwege tijd- of geldgebrek. Onze werkzoekenden kunnen wellicht net die hefboom zijn om die start nu wel te maken. Ervaring gecombineerd met deskundigheid en senioriteit maken veel mogelijk. Andere mogelijkheden die wij bedrijven bieden zijn: het fungeren als sparringpartner, het voeren van coachende gesprekken en adviseren bij organisatieproblemen. BCG netwerk flyer

Boegbeelden

Boegbeelden zijn bekende mensen uit de samenleving en het bedrijfsleven die het werk van de netwerkgroep onderschrijven. Zij geven ons toestemming om via hun netwerk contact te zoeken met bedrijven en instanties die zij persoonlijk kennen.

Joost Bouman, innovatie makelaar bij het Regionaal Nijmeegse Centrum voor Technologie (RNCT), heeft als eerste boegbeeld het Manifest van onze Netwerkgroep ondertekend. Het Manifest is een oproep aan alle marktpartijen de doelstelling van Netwerkgroep45Plus Nijmegen te ondersteunen en mede vorm te geven.

Andere boegbeelden die hun handtekening onder het manifest hebben gezet:

  • Ronald Migo: oud-directeur van de Kamer van Koophandel, voormalig wethouder economische zaken Nijmegen
  • Rikus Wolbers: directeur van Novio Campus, senior projectmanager Ontwikkelingsmaatschappij Oost-Nederland
  • Hans van Hooft: SP fractievoorzitter, mede-eigenaar software bedrijf
  • Turgay Tankir: wethouder werk en inkomen, economie en toerisme in Nijmegen
  • Chris Doomernik: directeur Health Valley

Manifest

Voor de volledige tekst van het manifest:  Manifest Netwerkgroep45plus Nijmegen

Onze aanpak

Wij zien het als onze opdracht om actief te participeren bij de ontwikkeling en innovatie van de werkgelegenheid in onze regio. Wij willen samen aan de slag gaan om nieuw werk te creëren en de economie te stimuleren. Dit manifest is een oproep aan alle marktpartijen om onze missie te steunen en vorm te geven.