workshops logistiek vanuit BCG

Beste netwerkleden,

De netwerkgroep Bedrijven Contact (BCG) wil de contacten die er zijn met de logistieke sector benutten om geïnteresseerden op weg te helpen richting een warm netwerkcontact of wellicht een baan. Daarom organiseren wij een workshop voor mensen die in de logistieke sector aan de slag willen gaan. Werken in de logistieke sector kan op verschillende niveaus: coördinerend, administratief, HR, ICT of in de orderverwerking. Zie ook  www.lecregionijmegen.nl .

Wat bieden wij?

We organiseren 4 bijeenkomsten. In de eerste twee bijeenkomsten maken we kennis met elkaar en praten we over waarom je in de logistiek zou willen werken. Daarnaast helpen we elkaar met het aanscherpen van je CV en oefen je of maak je een korte presentatie van jezelf (elevator pitch). Dit is allemaal bedoeld om goed voorbereid op stap te gaan. De derde bijeenkomst is een bezoek aan een logistiek bedrijf en de vierde bijeenkomst is bedoeld om te evalueren.

Wanneer zijn de workshops?

We starten woensdag 17 januari 2018 om 10:00 uur in Heseweide, de tweede bijeenkomst is een week later. Het bedrijvenbezoek en de evaluatie worden nog gepland, maar we ronden het af in februari 2018.

Geïnteresseerd?

Meld je dan uiterlijk voor de jaarwisseling bij  info@brnprojecten.eu . Wij hopen dat je ook meedoet!

Namens de werkgroep de allerbeste wensen en ook een leuke baan in het nieuwe jaar!

Cees van Diemen,
Anton Peters,
Frans Gijsbers,
Truus Krutwagen

 

 

chris Beckert

Ik ben vader van twee zoons. Vanaf 1987 woonachtig in Nijmegen.Gestudeerd aan de universiteit, richting psychologie aldaar.Later studie maatschappelijk werk.Daarna cursus programmeren voor websites (php) en databases en cursus voor barista.Ik maak graag koffie op locatie onder de naam chriskoffie.nl

Geplaatst in Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*