vac. Home Instead Thuisservice

Anja de Baas schreef ons het volgende. Zij is P&O-adviseur en CAREGiver- coördinator bij Home Instead Thuisservice Nijmegen.

Altijd al met mensen willen werken?

Mensen uit Nijmegen die op zoek zijn naar zinvol, leuk en afwisselend werk met ouderen, zijn bij Home Instead Thuisservice aan het goede adres. Home Instead zorgt er onder meer voor dat ouderen, waaronder ook mensen met dementie, zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen door ze te helpen met alle zaken die het dagelijkse leven gemakkelijker en gezelliger maken: van samen een spelletje doen, wandelen, hulp bij wassen en aankleden tot samen boodschappen doen, koken en begeleiden naar het ziekenhuis. Onze klanten bloeien op van de aandacht die ze krijgen. Resultaat: een tevreden klant, een eventuele partner die even op adem kan komen en een medewerker die blij is met zulk mooi en zinvol werk.

Herken jij jezelf in dit profiel? Wil jij je graag ontwikkelen door bijvoorbeeld onze training Dementie en de training Persoonlijke Verzorging? Vul dan zo spoedig mogelijk een sollicitatieformulier in op onze website: https://www.homeinstead.nl/nijmegen/. Daar vind je ook meer informatie over Home Instead Thuisservice.

chris Beckert

Ik ben vader van twee zoons. Vanaf 1987 woonachtig in Nijmegen.Gestudeerd aan de universiteit, richting psychologie aldaar.Later studie maatschappelijk werk.Daarna cursus programmeren voor websites (php) en databases en cursus voor barista.Ik maak graag koffie op locatie onder de naam chriskoffie.nl

Geplaatst in Archief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*