Renés foto-expositie “Portraits Purs”


Hallo mede-leden,

Met trots nodig ik jullie uit voor de opening van mijn eerste foto-expositie “Portraits Purs” in het Witte Kerkje te Ubbergen, Rijksstraatweg 38. De expositie wordt op zaterdag 4 november om 13:00 uur geopend. Mocht je dit tijdstip niet halen, dan kun je ook nog zondag 5 november van 11:00 tot 17:00 uur terecht. Ik hoop je te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet,
René Maagdenberg
rene@scavutti.nl

 

 

 

chris Beckert

Ik ben vader van twee zoons. Vanaf 1987 woonachtig in Nijmegen.Gestudeerd aan de universiteit, richting psychologie aldaar.Later studie maatschappelijk werk.Daarna cursus programmeren voor websites (php) en databases en cursus voor barista.Ik maak graag koffie op locatie onder de naam chriskoffie.nl

Geplaatst in Archief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*