Maandbijeenkomst 26 juni: combi!

De laatste maandbijeenkomst vrijdag 26 juni wordt een combi. Vrije vertaling van combinatie of combine (groep mensen die samen een doel nastreven). Een combi is ook een auto en daar kun je vaart mee maken. Of bij elkaar passende kleding, maar dat laatste is absoluut geen vereiste op die middag.

De middag heeft aspecten van een reguliere bijeenkomst, zoals mededelingen, infotafels en drankjes via de bar, maar dan gecombineerd met leuke, nuttige en leerzame activiteiten. En niet te vergeten: hapjes.

Dus de agenda wordt het programma. Bij ieder punt wordt inbreng gevraagd.

13.00 uur: inloop met koffie
Zijn er mensen die cake willen bakken?

13.30 tot 14.30 uur: mededelingen van en naar netwerkers. Mail naar Trees of je hier gebruik van wil maken.

14.30 tot 15.30 uur (met een uitloop als dat nodig is):  activiteiten zoals taiji, theatersport en muziek

Taiji (of Thai Chi) wordt beschreven op de website van De Vlastuin. Krijn leidt deze workshop.
Theatersport: improvisatie waarbij twee teams van 4 acteurs een wedstrijd aangaan in het spelen van games. Alle aspecten van deze theatervorm komen aan bod. Veel leren en vooral veel lachen. Onder Theatersport Nijmegen is veel te vinden.
Muziek: samen muziek maken. Sessie, samen zingen, verzoeknummers; het kan allemaal. Maar dat kan alleen als er instrumenten zijn. Dus heb je een ukelele, panfluit, kerkorgel, zingende zaag,  enz. enz: Neem mee!!

Aanmelden voor taiji en theatersport heeft de voorkeur. Ook wie een instrument meeneemt en welk. Maar het is geen moeten. Spontaan meedoen kan ook.

Na de workshops: drinken (niet dronken) en eten tot ??????
We kunnen alleen koude hapjes meenemen. Het leukst is een soort buffet met blokjes kaas, rolletjes met allerlei vulsel, puntjes guiche en dergelijke. Dit vergt wel wat geregel, dus mail uiterlijk maandag 22 juni aan Trees wat je maakt. Zij maakt hartige soesjes (ca. 50 stuks).

De muziek kan gewoon doorgaan.

Klievink.trees@gmail.com of 0654346729

Tot 26 juni!!

Geplaatst in actueel