Manifest Netwerkgroep45plus ondertekend door Boegbeelden

Op vrijdag 23 mei 2014 heeft Ronald Migo, oud-directeur van de Kamer van Koophandel Nijmegen, als 2e Boegbeeld het manifest van de Netwerkgroep45plus Nijmegen ondertekend. In het Manifest wordt belang gehecht aan het samen met werkgevers creëren van nieuwe arbeidsplaatsen. De heer Migo ondersteunt de activiteiten van de Netwerkgroep45plus en draagt onze groep een warm hart toe. Met haar BedrijvenContactGroep (BCG) treedt de Netwerkgroep45plus graag in contact met bedrijven en andere organisaties waar behoefte is aan ervaren en gekwalificeerde werk-nemers.

De BCG benadert ondernemers om samen nieuwe ideeën te ontplooien, werkgelegenheid te realiseren en zo nieuwe wegen naar betaald werk vorm te geven. De BedrijvenContactGroep wil actief participeren in de ontwikkeling en innovatie van werkgelegenheid in onze regio.

Eerder, op 7 mei, zette de heer Joost Bouman, directeur van het Regionaal Nijmeegs Centrum voor Technologie (RNCT), als 1e Boegbeeld een handtekening onder het manifest. Dit initiatief van de BedrijvenContactGroep krijgt steeds meer bijval. Binnenkort zullen ook andere Boegbeelden het manifest ondertekenen. Wilt u ook het manifest ondertekenen? Neem dan via dit formulier contact met ons op.

Geplaatst in Geen categorie Getagd met