Gratis bundel: positief bezuinigen

Shelly is bij de netwerkgroep bekend van haar pagina over positief bezuinigen. Daarin benadert ze de krappe beurs van een andere kant. Verwacht geen budget-coach-achtige zaken, maar meer een serie om-denkers met praktische tips. Iedere maand benadert ze positief bezuinigen vanuit een andere invalshoek. Een bezoek aan haar pagina op de website van de Netwerkgroep45plus is zeker de moeite waard.

Maar Shelly doet meer. Ze heeft als schrijfster ervaring opgedaan. Met een eigen nieuwsbrief stelt ze haar volgers op de hoogte van haar reilen en zeilen. Zo bouwt en onderhoudt ze haar eigen netwerk. Op deze manier is ze een voorbeeld voor veel van onze werkzoekende leden.

Nieuwsbrief van Shelly

Voor deze keer staat haar nieuwste nieuwsbrief op de website van de Netwerkgroep. Wil jij meer van Shelly weten. Neem dan zelf contact met haar op. Haar e-mail adres vind je in haar nieuwsbrief van okt. nr 16 

bundel over Positief bezuinigen met 52 tips (gratis voor leden)

Challenge jezelf in 52 weken naar meer geluksmomenten en een kleiner mondiale voetafdruk met kwaliteitsgerichte bezuinigingstips.  Leden die interesse hebben, kunnen de 52 tips aanvragen door een mail te sturen naar:rproso@hotmail.com onderwerp ‘Positief bezuinigen bundel.’ Zij krijgen die dan kosteloos toegestuurd.
Mochten er leden zijn die met mij de bundel willen verfraaien, zodat deze er representatiever uit komt te zien, dan hou ik mij aanbevolen. Stuur me een mail en gebruik dan als onderwerp ‘meewerken vormgeving bundel Positief bezuinigen.’

Hartelijke groet, Shelly Roso

Geplaatst in Archief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*