Oproep activiteiten maandbijeenkomst 26 juni 2015

Beste netwerkers,

Op de maandbijeenkomst van mei hebben we activiteiten voor de laatste maandbijeenkomst op 26 juni aanstaande, met een groepje besproken. Ook al ben ik nog maar pas bij de groep, het leek me leuk om de organisatie hiervan te coördineren.

Allereerst wil ik de leden van dit groepje vragen om mij een e-mail te sturen zodat ik de namen heb. Die ben ik stom genoeg vergeten te noteren. Sorry hiervoor. Mijn mailadres is klievink.trees@gmail.com Ik heb wel inmiddels een email naar Alex en Ton Dix gestuurd. Twee weken zijn zo voorbij en er valt nog een boel te regelen met betrokken partijen.

Suggesties voor activiteiten die de revue zijn gepasseerd:
Muziek (workshop op een instrument, sessie, zanggroep met muzikale begeleiding)
Tai chi
Theatersport (improvisatie in westrijdvorm.) Ik heb hierin ruime ervaring met zowel groepen volwassenen als ook kinderen. Men vergelijkt het weleens met de Lama’s, maar ik vergelijk het liever met het programma “In goed gezelschap”. Je kunt in een uur tijd veel leren en vooral veel lachen met elkaar en om elkaar.
Samen hapjes maken
Alle suggesties voor andere activiteiten zijn welkom.

Dus “feestcommissie”. Graag zo snel mogelijk contact met me opnemen!

Groet,

Trees

Geplaatst in actueel