startende sociaal-ondernemers schrijven in voor de ‘Ignite Award’

Gelderse ‘social start-ups’ opgelet: inschrijving ‘IGNITE Award’ van start

Nijmegen, 31 augustus 2017 – Op 1 september start de inschrijving voor de derde editie van de ‘IGNITE Award’. ‘IGNITE’ is een trainingstraject voor Gelderse start-ups, die primair een sociaal of maatschappelijk doel nastreven. Deelname geeft hen de mogelijkheid om vanuit een goed sociaal businessidee aan de slag te gaan als sociaal-ondernemer. Uit  alle inzendingen gaan zes finalisten door naar de finale. Zij maken kans op een investering van 100.000 euro. De deadline voor deelname sluit op 28 september.

Deelnemende start-ups worden beoordeeld op maatschappelijke impact, ondernemerschap,  haalbaarheid en het vermogen om op te schalen in de toekomst. De meest veelbelovende start-ups worden na een eerste selectie uitgenodigd voor kennismakingsgesprekken.

Zes finalisten starten vervolgens op 11 oktober aan een intensief trainings- en begeleidingstraject. Zij nemen deel aan workshops over het meten van impact, marketing & sales, finance, governance en rechtsvormen. Tijdens dit traject worden zij bijgestaan door verschillende trainers en experts.
Dit jaar bestaat het team van coaches uit drie succesvol ondernemers: Peter Hobbelen (De Meewerkers), Janine Tillema (oprichter Paula’s Choice Europe) en Frans van Schijndel (voormalig ICT ondernemer). Zij coachen de finalisten op ondernemersvaardigheden en begeleiden hen bij het verder realiseren van hun plannen.

Op 30 november presenteren de finalisten hun businessplan voor een vakjury en wordt de winnaar van de ‘IGNITE Award’ 2017 bekendgemaakt.

Startende ‘social enterprises’ kunnen zich hier aanmelden.

chris Beckert

Ik ben vader van twee zoons. Vanaf 1987 woonachtig in Nijmegen.Gestudeerd aan de universiteit, richting psychologie aldaar.Later studie maatschappelijk werk.Daarna cursus programmeren voor websites (php) en databases en cursus voor barista.Ik maak graag koffie op locatie onder de naam chriskoffie.nl

Geplaatst in Geen categorie
2 reacties op “startende sociaal-ondernemers schrijven in voor de ‘Ignite Award’
 1. Avatar quest bars but schreef:

  Aw, this was a really nice post. Taking the time and actual effort to generate a really
  good article… but what can I say… I procrastinate a
  lot and never seem to get anything done. quest bars http://j.mp/3jZgEA2 quest
  bars

 2. Avatar there asmr schreef:

  What a stuff of un-ambiguity and preserveness of precious know-how regarding unexpected feelings.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*