Vacature: inspirerende manager voor Diamant

Vacature: De Diamant-groep zoekt een enthousiaste, ervaren en inspirerende manager

De Diamant-groep biedt begeleiding aan de doelgroep die ondersteuning nodig heeft om te gaan en blijven werken. Haar missie: ‘een bijdrage leveren aan de participatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, om zo te komen tot een inclusieve arbeidsmarkt’. Hierbij werkt zij nauw samen met gemeenten bij de uitvoering van de Participatiewet en zoekt actief naar nieuwe modellen en initiatieven.

Het bedrijfsonderdeel Productie valt onder de pijler Beschutte Werkomgeving en richt zich op de mensen met een laag verdienvermogen en/of een grote begeleidingsbehoefte; de doelgroep vanuit de Participatiewet, de sociale werkvoorziening of ten behoeve van arbeidsmatige dagbesteding. Met een drieledige focus: creatief én kostenefficiënt innoveren met de menselijke maat als basis!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, ervaren en inspirerende manager, die met passie en helderheid sturing geeft aan de verdere ontwikkeling van het team. Die invulling kan geven aan de ondernemende en uitdagende ontwikkelingsdoelstellingen van onze organisatie en deze op een aansprekende manier kan combineren met natuurlijk leiderschap.

Wij nodigen je van harte uit om te reageren op deze vacature.
We ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk 17 mei 2016 per e-mail, gericht aan Jos Groenendaal (personeelsadviseur); jos.groenendaal@18k.nl

Geplaatst in Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*