Bedrijven Contact Groep

De Bedrijven Contact Groep in het kort

De Bedrijven Contact Groep (BCG) zorgt dat instanties en bedrijven aan werkzoekenden blijven denken en dan met name aan de leden van onze netwerkgroep. Natuurlijk komt de BCG vacatures, werk en opdrachten op de plank tegen en geeft deze ook door aan de geschikte netwerkgroepleden, maar de BCG is geen uitzendbureau.

Deelnemers van de BCG treden actief in contact met werkgevers om hen bekend te maken met het bestaan van onze netwerkgroep. Samen met hen onderzoeken zij bestaande en nieuwe mogelijkheden voor werkgelegenheid. Zij vertellen de werkgevers over de voordelen van het in dienst nemen van leden van de Netwerkgroep45Plus Nijmegen. Met hun ruime werk- en levenservaring zijn 45-plussers namelijk bijzondere werkkrachten die op korte termijn effectief ingezet kunnen worden. Vooral bij werkzaamheden waarbij inzicht, kennis en ervaring van groot belang zijn, kunnen zij het verschil maken. Ook klussen die nu nog niet opgepakt zijn – er is bijvoorbeeld te weinig budget beschikbaar – kunnen in een gesprek een interessant onderwerp worden.

De BCG geeft periodiek een nieuwsbrief uit om de netwerkgroep en haar activiteiten onder uw aandacht te brengen en te houden.

Klik hier voor contact met de BCG

 

 

 

 

 

 

 

chris Beckert

Ik ben vader van twee zoons. Vanaf 1987 woonachtig in Nijmegen.Gestudeerd aan de universiteit, richting psychologie aldaar.Later studie maatschappelijk werk.Daarna cursus programmeren voor websites (php) en databases en cursus voor barista.Ik maak graag koffie op locatie onder de naam chriskoffie.nl

Geplaatst in Geen categorie