Contact

Via onderstaande links (klik op de betreffende zin) komt u op een contact formulier. Daar kunt u uw wens of vraag op vermelden. Het helpt ons wanneer u het contactformulier gebruikt dat het best bij uw vraag of opmerking hoort.

Algemene vraag: U bent geïnteresseerd in onze organisatie en heeft een algemene vraag die niet bij de onderstaande links past.

Introductiebijeenkomst: U wilt zich aanmelden voor onze introductiebijeenkomsten om te ondervinden wat wij te bieden hebben.

Maandbijeenkomst: U heeft een bijdrage voor de maandbijeenkomst of u meldt zich af voor de volgende maandbijeenkomst.

Zaal bespreken of punt voor op Agenda: U heeft een aanvulling op onze agenda of wilt een zaal bespreken voor een activiteit van één van onze groepen.

Kopij voor de website: u heeft een tekst of verslag voor de website of u heeft een opmerking over de geplaatste teksten.

Kopij voor de vacaturerubriek: u heeft een bijdrage voor de vacaturerubriek. Dat mag een vacaturetip zijn maar ook een sollicitatietip.

Werkgever: u bent werkgever of zelfstandige en wilt graag contact met de NWG om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Ondersteunen: U wilt de netwerkgroep ondersteunen of ondersteunt die al (via activiteit, faciliteit of sponsoring) en wilt vermeld worden op de website.

Wachtwoord: U bent lid van de netwerkgroep (of u bent ambassadeur en u wilt graag een (nieuw) wachtwoord om toegang tot de website te krijgen.