Werkgevers

NetWerkgroep45plus Nijmegen brengt werkzoekenden bijeen die elkaar helpen met hun speurtocht naar betaald werk.

Met hun ruime werk- en levenservaring zijn 45-plussers namelijk bijzondere werkkrachten die op korte termijn effectief ingezet kunnen worden. Vooral bij werkzaamheden waarbij inzicht, kennis en ervaring van groot belang zijn, kunnen zij het verschil maken. Ook projecten die nu nog niet opgepakt zijn – er is bijvoorbeeld te weinig capaciteit beschikbaar – kunnen in een gesprek concreet worden.

Werkgevers en ondernemers, wilt u nieuwe kansen in uw bedrijf met ons bespreken, bestaande functies met “Competent Talent” invullen of gewoon kennismaken met onze Netwerkgroep45Plus Nijmegen? Vul dan het contactformulier werkgevers in, zodat onze Bedrijven Contact Groep (BCG) contact met u kan opnemen.

Onze aanpak

Wij zien het als onze opdracht om actief te participeren bij de ontwikkeling en innovatie van de werkgelegenheid in onze regio. Wij willen samen aan de slag gaan om nieuw werk te creëren en de economie te stimuleren. We roepen alle marktpartijen op onze missie te steunen en vorm te geven.

Boegbeelden

Het werk van de de NWG wordt onderschreven door tal van bekende boegbeelden uit de samenleving en bedrijfsleven. Zij geven ons toestemming om via hun netwerk contact te zoeken met bedrijven en instanties die zij persoonlijk kennen. Boegbeelden die hun handtekening onder het manifest hebben gezet zijn:

  • Joost Bouman, innovatie makelaar bij het Regionaal Centrum voor Technologie (RCT) Gelderland
  • Ronald Migo: oud-directeur van de Kamer van Koophandel, voormalig wethouder economische zaken Nijmegen, adviseur stedelijk netwerk Nijmegen, adviseur Rijk van Nijmegen 2025
  • Rikus Wolbers: directeur van Novio Campus, senior projectmanager Ontwikkelingsmaatschappij Oost-Nederland
  • Hans van Hooft: SP-fractievoorzitter, mede-eigenaar software bedrijf
  • Turgay Tankir: voormalig wethouder werk en inkomen, economie en toerisme in Nijmegen, nu directeur bij MVO Solutions
  • Chris Doomernik: directeur Health Valley
  • Erna van de Ven: directeur Museum Orientalis (oud-directeur VVV Nijmegen), directeur/eigenaar Erna van de Ven Advies, lid raad van toezicht zorgcentrum Huize Rosa.
  • Hein van der Pasch: Directeur Mercator Incubator (bedrijven Radboud Universiteit)
  • Jan Zoetelief: wethouder, werk, inkomen, economie en toerisme, voorzitter 50Plus