25/06 Het Leefstijlroer

Hoe is het met jouw weerbaarheid gesteldinde Coronatijd? Heb je het roer in handen?

De loopbaancoaches van PSC ’t KAN, Eric van Lierop en Nannette Mees geven donderdag 25 juni een workshop over weerbaarheid in Coronatijd.

Fijn om elkaar weer live te mogen ontmoeten, op gepaste afstand natuurlijk. Er is plek voor maximaal 10 deelnemers, in volgorde van aanmelding.
Het is een actieve workshop met veel beweging en interactie. De inhoud wordt bepaald door jullie, de mensen die aanwezig zijn die ochtend. Van harte welkom!

Alleen voor leden
Waar:                          Wijkcentrum ‘De Heseweide’
Wanneer:                   donderdag 25 juni van 9.30 tot 12.00 uur
Info en aanmelden:  bij PSC ’t KAN via  info@psc-tkan.nl  ;  www.psc-tkan.nl .
Geplaatst in front, Nieuws

Maandbijeenkomsten 2020

Data van de komende maandbijeenkomsten voor de leden:

  • Donderdag  26 maart 2020 (afgelast)
  • Vrijdag  24 april 2020 (afgelast)
  • Donderdag 28 Mei 2020 (afgelast)
  • Vrijdag 26 juni 2020 (jaarafsluiting voor de zomer)

Het programma, inclusief starttijd, wordt meestal twee weken van te voren bekend gemaakt via de nieuwsbrief en de datumprikker.

Geplaatst in front, Nieuws

11/03 LinkedIn-training voor gevorderde voor leden

Op woensdag 11 maart verzorgt Ingrid Thoonen weer een LinkedIn-training voor gevorderden die momenteel ook actíéf zijn op LinkedIn. Inloop 09:00 uur, start om 9:30, duurt tot 12:00. Als je interesse zie voor verder informatie de nieuwsbrief hoe je je kan aanmelden.

Geplaatst in actueel, front, Nieuws

27/02 Workshop ‘het sollicitatiegesprek

Wil jij graag oefenen met het voeren van een sollicitatiegesprek en wil je hierbij graag feedback ontvangen (en geven)? Tijdens deze workshop gaan we vooral actief aan de slag met het oefenen van het sollicitatiegesprek. De workshop wordt verzorgd door Hannelore Wagemakers (Zangdocent en Stemcoach) en Alke Vrieling (Loopbaancoach en HR Adviseur).

Door deze combinatie wordt er aandacht besteed aan zowel de inhoudelijke kant van het sollicitatiegesprek als aan houding, stemgebruik en ademhaling. Om het leereffect te vergroten zullen er van degenen die dat willen ook opnamen gemaakt worden. De workshop zal plaatsvinden op do. 27 februari van 09.30 uur tot 12.30 uur.
Aanmelden alleen voor leden zie nieuwsbrief.  

Er is plaats voor maximaal 15 personen. Vol is vol!

Geplaatst in actueel, front, Geen categorie, Nieuws

26/11 | Lezing impact van D.O.E.N.

Trainer Peter van Asten geeft de lezing: maak kennis met het stappenplan D.O.E.N. Heb jij last van uitstelgedrag? stress als de deadline in beeld komt? Frustratie als je weer eens te laat begonnen bent. => kom dan naar de lezing. je kunt je opgeven op: https://www.impactvandoen.nl/lezing/

Geplaatst in actueel, front

25/10 | Workshop Kernkwaliteiten

Vrijdag is de volgende entrepreneurship maandbijeenkomst. Deze keer met een interactieve workshop ‘Kernkwaliteiten’ verzorgd door door Anton te Velde en Alke Vrieling. Tijdens deze interactieve workshop maak je kennis met het kernkwadrantenmodel van Ofman. Je gaan aan de slag met hun kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën en vooral ook hoe deze met elkaar in verband staan.

Tevens biedt dit model de mogelijkheid om inzicht te krijgen in het gedrag van de ander. Wat zegt jouw allergie over de kwaliteit van de ander? Het resultaat is dat je inzicht krijgen in je eigen gedrag, hoe staat dit in verband staan met je kwaliteiten en op welke punten kan je je nog ontwikkelen. Voor meer informatie over tijden en aanmelden, zie onze nieuwsbrief of mail naar leden@netwerkgroep45plus.nl

Geplaatst in actueel, front

3/10 | Workshop systemisch werken

Workshop  ‘Systemisch werken met leiderschap’  3 oktober

Op donderdag 3 oktober presenteren Nannette Mees van PSC ’t KAN en Caroline Boenink de interactieve workshop ‘Systemisch werken met leiderschap’. Dit programma is dagvullend: inloop vanaf 09:30 uur, start om 10:00 en 17:00 einde.

Neem daarom zelf iets mee voor de lunch; in het wijkcentrum is een tosti te koop. Koffie en thee tijdens de workshop is gratis, drank tijdens de lunchpauze is voor eigen rekening.

Download de flyer en lees meer, ook hoe jij je kunt aanmelden.

Geplaatst in Geen categorie, Nieuws

03/07 | Mededelingen bestuur

MAANDBIJEENKOMST | NETWERKBORREL START VAN HET NIEUWE SEIZOEN | SAVE THE DATE – 29 augustus 2019

Op donderdag 29 augustus start Netwerkgroep 45plus het nieuwe seizoen met een uitgebreide borrel (incl. catering) in de tuin van één van onze leden in Driel. Nadere informatie volgt maar zet deze datum alvast in je agenda!

DRAAIBOEK ACTIVITEITEN NWG45+

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat er in toenemende mate leden binnen onze Netwerkgroep een baan vinden.Goed nieuws, maar dat betekent  ook dat er regelmatig taken overgedragen moeten worden. Daarnaast is het op dit moment zo dat sommige taken maar door één persoon worden gedaan, zonder achtervang.Om overdracht wat makkelijker te maken wordt er gewerkt aan een draaiboek waarin  beschreven staat hoe activiteiten werken binnen de Netwerkgroep.

VELE HANDEN MAKEN LICHT WERK

In plaats van onderdeel te zijn van een werkgroep is het na de zomer ook mogelijk een taak/projectje op je te nemen. Let op de Nieuwsbrief!Dank, Sylvie

Geplaatst in front, Nieuws

2019-06 Jaarverslag 2018

In de bijlage vind je het Jaarverslag 2018 van de activiteiten en de verantwoording van de NWG45+ Nijmegen over het jaar 2018. Deze verantwoording is nodig voor het verkrijgen van de subsidie van 2019 zodat wij opnieuw leuke activiteiten kunnen doen voor onze leden.

Geplaatst in Nieuws

nieuwsbrief

Archief