Mindfulness 16 februari informatie-bijeenkomst

GRATIS INFORMATIEBIJEENKOMST MINDFULNESS

Meer informatie kunt u vinden op www.hierennu.one.

Op dinsdagochtend 16 februari of maandagochtend 29 februari van 10:00 tot 11:00 uur,
In het Wijkcentrum Heeseweide, Daniëlsplein 3, 6543 NA Nijmegen

Wij mensen zijn uniek en tot grote dingen in staat. Maar soms maken we een periode in ons leven door waarin we onze innerlijk balans verliezen en we geen tevredenheid en geluk in onszelf ervaren. De Mindfulness training geeft je tools om helder en doelbewust aanwezig te zijn in het hier en nu, niet oordelend en zonder iets te verdringen of aan te moedigen. Het is een krachtige, praktische, vaardigheidstraining waarin je leert om te gaan met pijn, stress, vermoeidheid en depressies. Het is een integratie van Boeddhistische principes en Westerse psychologische kennis. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de methode zeer werkzaam is.  Deelnemers melden een  verbetering van kwaliteit van leven, afname van lichamelijke en psychologische klachten, gemakkelijker te kunnen ontspannen en het verkrijgen van een positiever zelfbeeld. Onderzoek heeft aangetoond dat de beoefening van mindfulness vijftig procent minder terugval na depressie oplevert dan de gebruikelijke behandelwijzen.

De Mindfulness training bestrijkt een periode van acht weken. Gedurende deze weken is er iedere week een bijeenkomst van 2,5 uur. Aan de hand van diverse werkvormen oefen en onderzoek je jouw mogelijkheden om meer bewust in het dagelijks leven te staan en beter om te kunnen gaan met moeilijke of stress gevende situaties. Iedere week krijg je oefeningen mee voor thuis.

Als bovenstaande je aanspreekt kom dan naar één van de gratis informatiebijeenkomsten om meer te horen en zelf te ervaren wat mindfulness voor jou kan betekenen.

De bijeenkomsten zijn gratis en worden gegeven door Wilja Kuiper van Hier en Nu Coaching.

Graag aanmelden voor de informatiebijeenkomst via telefoon: mob 06 300 16 329 of via e-mail: info@hierennu.one.

Op 9 maart start er een 8 weekse mindfulness MBCT in Kesteren. Bij voldoende aanmeldingen kan er dit voorjaar ook een 8 weekse mindfulness MBCT gegeven worden in het Wijkcentrum Heeseweide. Meer informatie kunt u vinden op www.hierennu.one.

Geplaatst in Geen categorie