kosteloze coaching

Beste Netwerker,

Je bent 45 jaar of ouder en je bent op zoek naar werk. Welke gevolgen heeft het geen werk hebben op dit moment voor jou? Hoe vaak heb je gesolliciteerd? Hoe zorg jij dat je je zelfvertrouwen behoudt?

Graag help ik jou met het behouden van je eigenwaarde, het positief kunnen inzetten van jouw talenten bij de zoektocht naar werk en het loslaten van negatieve gevoelens. Tijdens onze samenwerking luister ik en stel ik je vragen die je helpen vanuit een ander perspectief naar jouw verhaal te kijken. Hoe kun jij goed voor jezelf zorgen, minder piekeren en andere (tijdelijke) dagelijkse activiteiten vinden waar je plezier in hebt?

Mijn belangrijkste vaardigheden zijn luisteren, vragen stellen en werken met al die verschillende kwaliteiten in jou. Mijn gedegen kennis en ervaring heb ik opgebouwd in mijn 35-jarige loopbaan als orthopedagoog / gz-psycholoog en nu als senior coach.

Ieder mens is uniek. Dat betekent voor onze samenwerking dat ik maatwerk aanbied en dat ik niet classificeer. Als je met mij in gesprek wilt dan doe ik dit graag.

Met vriendelijke groeten Paulien

ECHT in Gesprek
Drs. Paulien van Kessel
Psycholoog NIP
Senior Coach

024 3786812
pmh.vankessel@upcmail.nl
www.paulienvankessel.nl
www.echtingesprek.nl

Eventuele interesse graag melden via bovenstaand, persoonlijke contactkanaal, NIET via onderstaande reactiemogelijkheid !

Geplaatst in Archief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*