Door zelfvertrouwen weer aan het werk

(e-mail van Mark Schoonwater, red.)

Dat is wat we allemaal graag willen en naar streven. Sinds 3 maanden ben ik nu weer aan het werk. En dat bevalt goed. Daarom nu even een berichtje van mijn kant.

Ik heb heel veel geleerd bij de Netwerkgroep en dat deel ik graag met jullie.
Vanaf de dag dat ik thuis kwam te zitten ben ik actief aan de slag gegaan met een studie. Voor mij was dat NLP. Dat heeft mij opgeleverd dat ik veel over mijzelf leerde, waar mijn sterke kanten en natuurlijk ook zwakke kanten zaten.
Bij de Netwerkgroep heb ik actief deel genomen aan diverse activiteiten. Ik heb heerlijk wat fouten mogen maken en daardoor weer veel geleerd. Voorwaarde is wel dat je actief bent…

Belangrijk is om voor jezelf na te gaan waar je blij van wordt.
Ik wil graag mensen helpen. Eerlijk advies geven, een relatie bouwen en genieten…….. en wat wil jij ?

Omdat dit in diverse soorten werk past heb ik breed gezocht. Van commerciƫle banen tot BBl verpleegkundige.
Ik heb altijd het idee gehad dat het goed zou komen en ondanks dat ik ook veel afwijzingen en teleurstellingen heb gehad, heb ik vooral niet opgegeven. De collega’s van de netwerkgroep helpen ook na een afwijzing en dat is erg fijn.
Uiteindelijk kwam het eind van mijn WW uitkering in zicht en begon ik toch wat nerveus te worden. Op dat moment had ik mijn sollicitaties geheel gericht op de zorgsector. Alle vrienden en kennissen ingeseind om mee te denken en te kijken. En als een wonder in de laatste week van mijn WW uitkering kreeg ik 3 banen aangeboden.

Ik heb toen geheel mijn gevoel gevolgd en gekozen voor wat ik het leukste bedrijf vond. En daar werk ik nu met veel plezier met een jaarcontract.

Langs deze weg wil ik ook alle leden die samen met mij hebben gewerkt, met en voor de Netwerkgroep, bedanken. Ik heb veel geleerd en ben gegroeid in vele opzichten.

Dus lieve leden van de NWG 45+. Zorg dat je met elkaar werkt aan je zelfvertrouwen .. samen naar win win.

Heel veel succes allen!
Met hartelijke groet,

Mark Schoonwater

Geplaatst in Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*