Impressie maandbijeenkomst februari 2015

Het verslag van onze maandbijeenkomst van 27 februari 2015 is nu beschikbaar. In deze geslaagde maandbijeenkomst kwamen veel sprekers aan bod. Al bij de mededelingen kwam een levendige uitwisseling van informatie tot stand. Die liep via de post-its ook na de vergadering door.

Daarna werd uitgebreid stilgestaan bij de visie en uitgangspunten van onze Netwerkgroep. Het pamflet werd met behulp van een illustratie door Rob toegelicht.  Als volgende stap zal nu de com-municatie binnen de Netwerkgroep versterkt worden.

De vorige bijeenkomst stond in het licht van het speeddaten onder leiding van de Bedrijven Contact Groep (BCG). De vervolgstappen zijn dat de sector logistiek en de sector Gezondheid/Welzijn als volgende sector actief worden.

In het vierde onderdeel van de maandbijeenkomst werd duidelijk dat er veel actieve leden en groepen zijn. N.a.v. een presentatie van een jonge starter (stokstaartje) kwam meteen een stortvloed van ideeën opgang. Dat is precies de kracht van onze Netwerkgroep!

Lees voor meer details het volledige verslag maandbijeenkomst februari 2015 De volgende maand-bijeenkomst is op vrijdagmiddag 27 maart.​

chris Beckert

Ik ben vader van twee zoons. Vanaf 1987 woonachtig in Nijmegen.Gestudeerd aan de universiteit, richting psychologie aldaar.Later studie maatschappelijk werk.Daarna cursus programmeren voor websites (php) en databases en cursus voor barista.Ik maak graag koffie op locatie onder de naam chriskoffie.nl

Geplaatst in actueel, nieuwsbrief