LinkedIn-training verwacht in jan.

Een LinkedIn-training  is voorbereid door Ingrid Thoonen (extern), staat in de wacht en kan ‘elk moment’ doorgang vinden bij minimaal vijf kandidaten. Bij interesse graag e-mail via :  bestuur@netwerkgroep45plus.nl

chris Beckert

Ik ben vader van twee zoons. Vanaf 1987 woonachtig in Nijmegen. Gestudeerd aan de universiteit, richting psychologie aldaar. Later studie maatschappelijk werk. Ik maak graag koffie op lokatie onder de naam chriskoffie.nl

Geplaatst in Nieuws
2 reacties op “LinkedIn-training verwacht in jan.
 1. Anton Peters schreef:

  Hoi,

  Bij deze meld ik me aan voor de linkedin workshop 12 maart 2018

  Vriendelijke groet,
  Anton Peters
  06 – 48605120

 2. Roel Burggraaff schreef:

  Dag,

  Wanneer is (komt) er een nieuwe Linkedin-Training
  Ik wil mij graag aanmelden voor de eerst volgende training.
  Mvg,
  Roel Burggraaff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*