help mee: realiseer Zelfregie App

Talent gezocht voor het realiseren van een Zelfregie App

 

Beste leden,

Enige weken terug is er een extra nieuwsbrief verschenen om stemmen te vergaren voor mijn idee voor het realiseren van een Zelfregie App. En jouw stem heeft geholpen: ik heb de – gedeelde – eerste prijs van het EHealth idee 2017 van Pluryn gewonnen. Daar ben ik ontzettend blij mee!

In de week van 15 mei ging ik ermee aan de slag, ondersteund door het externe projectteam Four More; zie bijlage voor de werkwijze van dit team. De app is een hulpmiddel om zelfregie/zelfstandigheid bij mensen met een beperking te bevorderen.

Ik hou je op de hoogte en het is ook de bedoeling dat we via Social Media van ons laten horen. Binnenkort heb ik een eerste afspraak over onze werkwijze en het is mijn bedoeling om er uiteraard cliënten/bewoners en beroepskrachten/ vrijwilligers van Pluryn bij te betrekken. Zij worden immers straks de gebruikers.

Verder zou het voor een aantal collega’s van onze netwerkgroep ook een mooie kans zijn om direct betrokken te worden bij zo’n project. Een gelegen-heid om ervaring op te doen, jouw CV ‘op te pimpen’ en een positieve bijdrage te leveren. Heb je interesse? Heb je ervaring of affiniteit met een dergelijk pro-ject, met zelfregie, met het werken met mensen met een beperking? Geef het dan vóór 28 april aan mij door.

In overleg met het projectteam zal dan bekeken worden of en hoe je ingezet kan worden. Dus al jouw reacties zijn nog even onder voorbehoud van accordering door het team. Voor een eerste zeer globale opzet zie:
http://www.pluryn.nl/over-pluryn/actueel/ehealthidee/genomineerden.

Nogmaals bedankt en groet,
Herman Roovers
hroovers@pluryn.nl

Bijlage ‘Four More’:
http://netwerkgroep45plus.nl/wp-content/uploads/2017/04/One-pager-2.pd

 

chris Beckert

Ik ben vader van twee zoons. Vanaf 1987 woonachtig in Nijmegen.Gestudeerd aan de universiteit, richting psychologie aldaar.Later studie maatschappelijk werk.Daarna cursus programmeren voor websites (php) en databases en cursus voor barista.Ik maak graag koffie op locatie onder de naam chriskoffie.nl

Geplaatst in Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*