Stem vóór 14e Herman Roovers & doe ervaring op met zelfregie

Aan alle leden van Netwerkgroep45plus,

Mijn naam is Herman Roovers en als lid van onze netwerkgroep vraag ik jullie aandacht voor een goed doel ….. en ook voor een steuntje in de rug van leden van diezelfde netwerkgroep.

Ik ben vrijwilliger bij een instelling voor verstandelijk gehandicapten. En ik neem deel aan een wedstrijd om de Innovatieprijs 2017 voor het bevorderen van zelfregie bij cliënten/bewoners. Als ik win, zal een team ontwikkelaars en innovators proberen om mijn idee te realiseren. Ik denk aan een app (iPad, Android, iPhone, enz.) die slogans, communicatie-berichten, foto’s, symbolen en kleine video’s bevat. De gebruiker kan “old skool” communicatie zien/inspreken/intypen en de app verandert het in “new skool” communicatie gericht op zelfregie. Naast 4 professionele teams ben ik de enige vrijwilliger die genomineerd is ….

Stemmen kan via deze link:  http://www.pluryn.nl/over-pluryn/actueel/ehealthidee/stemformulier

Scroll naar beneden waar naam en e-mailadres ingevuld kan worden. Met een drop-down menu (zie het v-symbool aan de rechterzijde) kan er gekozen worden voor één van de genomineerden. Mijn idee: ‘Zelfregie app’. Stemmen kan tot 14 april 2017.

Als ik mocht winnen, wil ik uiteraard cliënten/bewoners bij het ontwikkelteam betrekken. En ook kijken of ik geïnteresseerde leden van onze netwerkgroep, die concrete ervaring hebben op het terrein van zelfregie, concepten uitwerken en/of ICT erbij kan betrekken.

Bedankt voor jouw steun!

Herman Roovers
hrb.roovers@hetnet.nl

 

Geplaatst in Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*