uitnodiging eindpresentatie van “Zelfregie app” Herman Roovers

Uitnodiging voor eindpresentatie van “Zelfregie app” als EHealth-Idee 2017 op donderdag 18 mei in Nijmegen

Beste leden van Netwerkgroep45plus,

Zoals je wellicht weet, heeft  Herman Roovers, deelnemer aan Netwerkgroep-45plus, meegedaan aan de Pluryn-wedstrijd voor het beste EHealth-idee van 2017. En hij heeft de gedeelde 1e prijs gewonnen !

Maandag 15 mei neemt Herman deel aan een vierdaags innovatieprogram-ma/ontwikkeltraject om zijn eigen idee uit te werken. Hij wordt daarbij bege-leid door de afdeling EHealth van Pluryn en het bureau FourMore, een Euro-pees bureau voor vernieuwing in de zorg; ze gebruiken de zogenaamde #99uur methode (zie bijlage).

Graag nodigt hij jullie uit voor de eindpresentatie op donderdag 18 mei, waar-schijnlijk om 16.00 uur op de locatie Industrieweg 50 Nijmegen, hoofdkantoor van Pluryn. Er wordt dan een prototype van z’n idee gepresenteerd of een af-geronde tussenstap, zodat dit idee verder uitgewerkt kan worden. De bedoeling is een app of een ander hulpmiddel te ontwerpen om de zelfregie en zelfstan-digheid van bewoners, cliënten, leerlingen en deelnemers aan dagbesteding en maatschappelijke ondernemingen van Pluryn te vergroten.

Het precieze tijdstip wordt nog bekend gemaakt. Mocht je interesse hebben of iemand kennen die (ook) interesse heeft, laat het Herman Roovers dan voor dinsdag 16 mei 17.00 uur weten via hroovers@pluryn.nl.  Je krijgt dan nadere informatie over het precieze tijdstip, in welke ruimte het is, etc. etc.
Mocht je niet aanwezig (kunnen) zijn, maar ben je wel geïnteresseerd, mail Herman dan ook. Wellicht komt de eindpresentatie digitaal beschikbaar.

Je bent van harte welkom!
Met vriendelijke groet, namens Herman Roovers.

Hieronder nog wat links naar websites met meer informatie.
* Pluryn Ehealth-Idee 2017:
http://www.pluryn.nl/over-pluryn/actueel/ehealthidee
http://www.pluryn.nl/over-pluryn/nieuws/winnaars-ehealth-idee-2017-bekend
* FourMore:   http://www.fourmore.eu/

PS ter informatie een:
* link naar het interview met Herman van de lokale omroep GL8                           https://soundcloud.com/gl8-media/e-health-prijs-zorginstelling-herman-roovers
* berichtje uit de Gelderlander van 29 april 2017
* interview uit het weekblad 1Heumen (over het belang van zelfregie)

chris Beckert

Ik ben vader van twee zoons. Vanaf 1987 woonachtig in Nijmegen.Gestudeerd aan de universiteit, richting psychologie aldaar.Later studie maatschappelijk werk.Daarna cursus programmeren voor websites (php) en databases en cursus voor barista.Ik maak graag koffie op locatie onder de naam chriskoffie.nl

Geplaatst in Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*