uitzendbureau BJ Flexpartners komt naar je toe deze herfst 

Beste Netwerkers,

Wel eens willen weten wat een uitzendbureau nu precies doet en/of je aan willen melden bij een uitzendbureau zoals BJ Flexpartners uit Oss? Op de drempel gestaan om eens te informeren, maar toch ….?

Op dinsdag 19 september om 10.00 uur (inloop 09.45) komt Jessika Van Melis, van BJ Flexpartners B.V., langs om deze organisatie aan ons bekend te maken en wil zij bekijken wat ze voor ons kan betekenen op gebied van werk.

BJ Flexpartners is een uitzendbureau met vestigingen in Oss en Houten. Zij leveren via regulier uitzenden, uitzenden van internationale uitzendkrachten, werving & selectie (tijdelijk) personeel aan landelijke opdrachtgevers. Of het nu gaat om bouwpersoneel, sloop, asbestverwijdering, productie, staf, commercie, techniek, transport en logistiek. Op dit moment hebben zij 200 uitzendkrachten actief.

De presentatie duurt ongeveer drie kwartier. Daarna is er tijd om direct afspraken te maken met de medewerkers van BJ Flexpartners B.V. Jullie zijn welkom vanaf 09.45 uur in wijkcentrum Heseweide, Danielsplein 3 in Nijmegen.

Tot dan!

Dick Westerbeek & Mark Schoonwater

 

chris Beckert

Ik ben vader van twee zoons. Vanaf 1987 woonachtig in Nijmegen.Gestudeerd aan de universiteit, richting psychologie aldaar.Later studie maatschappelijk werk.Daarna cursus programmeren voor websites (php) en databases en cursus voor barista.Ik maak graag koffie op locatie onder de naam chriskoffie.nl

Geplaatst in Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*