Expositiebouwers en verkopers gevraagd voor Mediadrome (vrijwilligerswerk)

MediaDrome zoekt vrijwilligers!

De komende weken gaat MediaDrome twee nieuwe projecten realiseren. Nostalgia: presentatie van de Fabeltjeskrant, Bereboot beren, Dappere Dodo, Swiebertje kostuums en Tom Poes en O.B. Bommel. Daarnaast wordt de wereld van Buurman & Buurman opgebouwd. Voor de opbouw van deze projecten zoekt MediaDrome vrijwilligers. De werkzaamheden betreffen het bouwen, verven en inrichten van de exposities. Wil je voor een (on)bepaalde periode onderdeel zijn van het MediaDrome bouwteam dan ben je van harte welkom.

‘Tante Hannie’, de winkel van MediaDrome in winkelcentrum Molenpoort is 6 dagen in de week geopend. Vind je het leuk om met mensen te werken, heb je belangstelling voor licentie artikelen en de verkoop ervan, kom ons winkelteam dan versterken. De werkzaamheden bij ‘Tante Hannie’ zijn het verkopen van artikelen, aanvullen van de voorraad en nieuwe artikelen in systeem zetten. Daarnaast hou je toezicht op de expositie(s).

Interesse? Neem dan via telefoon of e-mail contact met mij op via onderstaande adressen. We verwelkomen je graag in ons team.

Paul van den Heuvel; MediaDrome Molenpoort; Telefoon: 06 3304 9119 ; E-mail: paul@mediadrome.nl

Geplaatst in Archief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*