De kracht van netwerken

Als lid van de netwerkgroep heb ik leuke workshops mogen volgen die mij met het verlies van mijn baan geholpen hebben, en die mij op weg naar wat ik echt wilde hebben geholpen. Lid zijn heeft ook geholpen om structuur weer in mijn dag te brengen, en actief bezig te zijn. Door te laten zien wat ik kan, en wat ik leuk vind hebben anderen mij tips gegeven en heeft een mede-lid mij een referentie gegeven voor de baan die ik nu heb. Ik hoop als ambassadeur hetzelfde voor andere leden ook te kunnen betekenen.

Karen

karen smith

Native speaker Engels Hardlopen, vrijwilligers werk bij De Opstap.

Geplaatst in front
2 reacties op “De kracht van netwerken
 1. Avatar Lianne Peters schreef:

  hoe kan ik lid worden van dit netwerk?

  • Avatar Chris Beckert schreef:

   Dag Lianne Peters,
   Ga naar Contact en klik op Introductiebijeenkomst. Na invullen van het formulier wordt er contact met u gezocht.
   Groet Chris Beckert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*