Via mijn netwerk heb ik een baan gevonden.

Vorig jaar ben ik in contact gekomen met één van de ideeënmakelaars van Arnhem. Wij hebben twee keer contact met elkaar gehad en zij heeft mij onthouden. Toen de baan via haar netwerk langskwam heeft zij deze aan mij doorgestuurd. Ontzettend fijn want zelf had ik deze vacature anders nooit onder ogen gekregen. Zij heeft op basis van ons contact ook een aanbeveling geschreven. Zij wist wat de directeur zocht en zag in ons de perfecte match. Dat had ze goed gezien, het was meteen raak. Lieve mensen blijf netwerken, het loont echt. Ik heb een mooie en waardevolle tijd als lid van netwerkgroep 45+ gehad. Ik neem de ervaring van de enthousiaste inzet en de fijne gesprekken met mij mee. Als ambassadeur blijf ik verbonden aan de netwerkgroep dus wie weet tot een keer op de maandbijeenkomst.

Jantine

karen smith

Native speaker Engels Hardlopen, vrijwilligers werk bij De Opstap.

Geplaatst in front, Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*