Via mijn netwerk heb ik een baan gevonden.

Vorig jaar ben ik in contact gekomen met één van de ideeënmakelaars van Arnhem. Wij hebben twee keer contact met elkaar gehad en zij heeft mij onthouden. Toen de baan via haar netwerk langskwam heeft zij deze aan mij doorgestuurd. Ontzettend fijn want zelf had ik deze vacature anders nooit onder ogen gekregen. Zij heeft op basis van ons contact ook een aanbeveling geschreven. Zij wist wat de directeur zocht en zag in ons de perfecte match. Dat had ze goed gezien, het was meteen raak. Lieve mensen blijf netwerken, het loont echt. Ik heb een mooie en waardevolle tijd als lid van netwerkgroep 45+ gehad. Ik neem de ervaring van de enthousiaste inzet en de fijne gesprekken met mij mee. Als ambassadeur blijf ik verbonden aan de netwerkgroep dus wie weet tot een keer op de maandbijeenkomst.

Jantine

karen smith

Native speaker Engels Hardlopen, vrijwilligers werk bij De Opstap.

Geplaatst in front, Nieuws
9 reacties op “Via mijn netwerk heb ik een baan gevonden.
 1. Avatar tinyurl.com schreef:

  I all the time used to study article in news
  papers but now as I am a user of web thus from now I
  am using net for posts, thanks to web.

 2. Hello! Do you know if they make any plugins to help
  with SEO? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good
  gains. If you know of any please share. Many thanks!

 3. Avatar Jarrod Laderman schreef:

  You are a very clever individual!

 4. Avatar Buikspiertrainer schreef:

  This is very interesting, You’re a very skilled blogger. I’ve joined your feed and look forward to seeking more of your magnificent post. Also, I have shared your website in my social networks!

 5. Avatar rijbewijs kopen schreef:

  Whats Happening i am new to this, I stumbled upon this I’ve found It absolutely useful and it has aided me out loads. I hope to contribute & help other users like its helped me. Great job.

 6. Hmm is anyone else having problems with the pictures on this blog loading? I’m trying to find out if its a problem on my end or if it’s the blog. Any feed-back would be greatly appreciated.

 7. I found your blog web site on google and check a few of your early posts. Continue to maintain up the superb operate. I simply additional up your RSS feed to my MSN News Reader. Searching for ahead to studying more from you later on!…

 8. Avatar deze website schreef:

  I simply desired to thank you so much again. I do not know the things I would’ve achieved without the creative concepts shown by you concerning such a field. This was an absolute scary dilemma for me, but looking at your professional tactic you treated that forced me to cry for delight. Now i am happier for the help and even expect you recognize what a great job you are getting into instructing many people thru a site. Most likely you have never got to know any of us.

 9. I think this site holds very great composed subject material content.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*