project duurzaamheid voor gemeenten

Beste leden,

Ik ben op dit moment ingeschakeld t.b.v. een project op het gebied van duurzaamheid voor gemeenten, in samenwerking met ondernemers. Daar zal binnenkort meer over gepubliceerd worden, maar ik wil nu alvast de volgende vraag binnen onze netwerkgroep neerleggen:
-Ben je werkzoekend?
-Woonachtig/Ingeschreven in de gemeente Berg en Dal?
-Heb je een uitkering?
Dan wil ik graag met je in contact komen omdat er mensen gezocht worden voor dit project.
Stuur mij dan even een e-mail met daarin je telefoonnummer, dan neem ik contact met je op. Tijdens de maandbijeenkomst van 29 september wordt hier meer informatie over verstrekt. Introducés die werkzoekend zijn, zijn zeker ook welkom!

Met vriendelijke groet,
Jan van Leeuwen
jvanleeuwen1357@gmail.com 

chris Beckert

Ik ben vader van twee zoons. Vanaf 1987 woonachtig in Nijmegen.Gestudeerd aan de universiteit, richting psychologie aldaar.Later studie maatschappelijk werk.Daarna cursus programmeren voor websites (php) en databases en cursus voor barista.Ik maak graag koffie op locatie onder de naam chriskoffie.nl

Geplaatst in Archief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*