vac. docent 3D-modell. & printen

De Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) zoekt een docent voor het project 3D-modelleren en printen bij het UNIT Atelier.

Van ASML en Stichting DOEN heeft stichting UNIT Academie een subsidie ontvangen om nieuwe kansen/mogelijkheden te bieden aan mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt door ze de mogelijkheid te geven om te werken met actuele technologische ontwikkelingen.

Hiervoor zijn wij op zoek naar een docent die dit project mee vorm kan geven. Er wordt gewerkt met de programma’s Onshape, Tinkercad, Sculptris, Blender en met een Ultimaker Printer en een David Scanner. Ook een Laser snijder is aanwezig voor het maken van “kunstige” producten voor de UNIT Winkel. Voor informatie neem contact op met Gemma van Grinsven  06-17544175  of info@unitacademie.nl .

Deze vacature staat in de nieuwsbrief Het Middelpunt (pag. 4 onderaan) van de NVA regio Gelderland.

chris Beckert

Ik ben vader van twee zoons. Vanaf 1987 woonachtig in Nijmegen.Gestudeerd aan de universiteit, richting psychologie aldaar.Later studie maatschappelijk werk.Daarna cursus programmeren voor websites (php) en databases en cursus voor barista.Ik maak graag koffie op locatie onder de naam chriskoffie.nl

Geplaatst in Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*