Speciale activiteiten tijdens het Gebroeders Van Limburgfestival

Tijdens het weekend van het Gebroeders Van Limburgfestival, 29 en 30 augustus, is de Floris expositie één van de locaties van de belevenisroute. De belevenisroute bestaat uit 17 locaties in de binnenstad van Nijmegen waar nog middeleeuwse elementen te zien zijn of die aansluiten bij de beleving van het festival.

sneak preview binnenplaats Kasteel "Floris: fabels & feiten"

sneak preview binnenplaats Kasteel “Floris: fabels & feiten”

Alle deelnemers van het festival kunnen met korting de Floris expositie bezoeken. Volwassenen betalen 2 Euro in plaats van 3 Euro en kinderen tot en met 12 jaar mogen, onder begeleiding, gratis in plaats van 1 Euro naar binnen. De locaties zijn herkenbaar aan de belevenisroute vaandel.

Dit weekend zijn er afwijkende openingstijden. Zaterdag is onze expositie geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur en zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur. Beide dagen wordt er een workshop en demonstratie vilten gegeven. Voor kinderen is er een middeleeuwse speurtocht door de expositie.

Floris: fabels & feiten Molenpoortpassage 32 Nijmegen. Klik hier voor meer informatie. Overigens is de expositie verlengd tot 1 oktober.

Geplaatst in Geen categorie